Održana prva mjesečna druženja volontera u sklopu projekta „Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa“

Zajedno do fondova EU

Europska Unija

Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda

Kroz mjesec prosinac organizirana su i održana prva mjesečna druženja svih učenika volontera uključenih u projekt „Razvoj školskog volontiranja uspostavom mreže volonterskih klubova Crvenog križa“. Druženja su organizirana na lokalnoj razini svih društava Crvenog križa Zagrebačke županije  - u Sv. Ivanu Zelini, Zaprešiću, Dugom Selu, Vrbovcu, Ivanić-Gradu, Velikoj Gorici, Jastrebarskom i Samoboru.

Druženja su bila edukativnog i zabavnog karaktera. Učenike smo upoznali s poviješću i  temeljnim načelima Crvenog križa, a u zabavnom dijelu su se igrale društvene igre. Svim volonterima podijeljene su i pohvalnice za hrabro uključivanje u naš projekt, a kako nam je bilo, pogledajte na našoj Facebook stranici.

Međusobno upoznavanje i povezivanje učenika volontera na našim druženjima važan je korak prije odvijanja sljedeće faze projekta - edukativnih kampova za učenike uključene u projekt. Kampovi će se održati u siječnju i veljači iduće godine, u Domu Crvenog križa Zagreb na Sljemenu.

WordPress Theme